Nous sommes le 22-07-2024

 

 

Altech, actief in de water-, sanerings- en hernieuwbare energie sector, focust op landen in ontwikkeling. Altech produceert en installeert oplossingen meer specificiek voor de rurale en voorstedelijke gebieden.

De Wereld gezondheidsorganisatie schat dat 80% van de ziektes in de ontwikkelingslanden voortkomen uit drinkwater van onvoldoende kwaliteit, en deze liggen aan de oorzaak van 50% van de kindersterfte in de wereld.

Water uit rivieren of meren is meestal ongeschikt als drinkwater. De locale bevolking wast er zich, de  dieren onlasten zich in of nabij... waardoor het water een broeihaard wordt van bacteriën. 

En hier komt Altech tussen om het water drinkbaar te maken en op die manier gezondheids problemen van de locale bevolking te vermijden.

Altech voert je projet uit van A tot Z, in nauwe samenwerking met locale partners en financiele organisaties. Wij engageren ons van de voorstudie op terrein tot en met de na-opvolging. We verzekeren de gepaste opleiding van de locale partners en brengen onze kennis over qua onderhoud en fabricatie.